Over ons

Geschiedenis

Wij zijn brood & banketbakkerij Peter & Monique Coppens en bevinden ons in de Lindelaan te Helvoirt. In 1960 kwamen de eerste broden al op de plank. Na heel wat ambachtelijke jaren van Theo Coppens, namen wij in 1990 de bakkerij over.

Om de klant beter van dienst te kunnen zijn, besloten wij in 1999 om de winkel te verbouwen. Door deze verbouwing konden wij ons assortiment uitbreiden en kwam dit assortiment beter tot zijn recht.

Tot op heden wordt er elke nacht met veel vakmanschap en toewijding voor het vak op de meest ambachtelijke wijze vers brood en banket gemaakt. De laatste jaren is het assortiment dan ook flink gestegen. Broodsoorten waaronder de meergranen, het spelt en de desumsoorten staan bij ons tegenwoordig hoog in het vaandel.

Al 60 jaar brood bakken in de Lindelaan

In 1960 haalde Theo Coppens de eerste ambachtelijke broden uit de oven. Theo stamde uit een molenaarsgeslacht. Brood bakken is daar onlosmakelijk mee verbonden. In 1990 namen wij de bakkerij en de winkel over. In 1999 volgde een grondige verbouwing en modernisering. Daardoor konden wij het assortiment uitbreiden en ook presenteren op de schappen en in de vitrine.

Visie en werkwijze

Kenmerkend van ons bedrijf is dat zowaar alles zelf gemaakt wordt. Van grondstof naar taart en van krenten naar krentenbrood. Dit ambachtelijke proef je dan ook duidelijk in de producten terug.

Specialiteiten

Specialiteiten van ons zijn onder andere het krentenbrood, het worstenbrood, de Helvoirtse Leyer, de chocoladebollen en het pomphuismixske.

Kom eens langs en proef de ovenheerlijke smaak van onze producten.

Menu