Assortiment

Brood bakken is een ambacht

We zijn er trots op dat we alle producten die in de winkel komen liggen, zelf maken. We werken niet met halfproducten. Elke taart bouwen we zelf op en van elk krentenbrood keuren we de krenten vooraf.

We werken natuurlijk met zoveel mogelijk verse producten, die we halen uit onze eigen streek. Dit ambachtelijke proef je terug in de producten.

Specialiteiten

Veel mensen rijden graag een stukje om bij ons te kopen. Onze worstenbroodjes en chocoladebollen springen erboven uit. En met onze lokale specialiteiten, zoals de Helvoirtse Leijer en het Pomphuismikske tonen we aan dat we de smaak van Helvoirt te pakken hebben.

Geniet dagelijks van ons gevarieerde assortiment

Brood, broodjes, stokbrood

U kunt kiezen uit meer dan 40 soorten brood. Vanzelfsprekend liggen er tarwe- en volkorenbroden op de plank. Uit de bakbus of het zogeheten vloerbrood. De keuze is echter veel groter. Zo zijn er verschillende desemsoorten, Er liggen broden die de sfeer van Toscane, van Duitsland en van Frankrijk oproepen. Maar voor de liefhebber van puur Nederlands ligt er ook Waddenbrood. Voor wie het nog dichter bij huis wil houden hebben we het Zwijnsbergen Zwaar en sinds kort ook de Helvoirtse Verleiding.

Op zoek naar het vakantiegevoel?

Een knapperig hard broodje herinnert aan vrije tijd en even genieten. Wie de dag begint met onze overheerlijke broodjes maakt een goede start. Broodjes met pompoen en broodjes met maïs, Toscaans, Waldkorn en nu ook het pestobroodje. Liever een stokbrood? Dat kunnen ze niet alleen in Frankrijk! Op zaterdagmorgen kan men een keuze maken uit 14 soorten. Dat is uniek in heel Europa. Houdt u gewoon van een lekker wit of bruin bolletje of puntje? Ook daarvan is keuze uit meerdere soorten.

Altijd vers gebak, vlaai en bonbons

Wij maken gebruik van de grondstoffen die het seizoen en de omgeving ons bieden. Zijn de aardbeien op zijn lekkerst dan verwerken wij die in onze gebakjes en vlaaitjes. Ook bij andere producten geldt bij ons ‘fris en fruitig’.

Een greep uit ons gebaksassortiment: chocoladebollen, progres, christoffel, slagroom …. En voor vlaai en vlaaitjes: nogatine, appel-kruimel, rijstevlaai (nieuw recept!), schrobbelèr …

“Omdat het altijd beter kan!”

Elk seizoen biedt uitdagingen om bij aan te sluiten. De omgeving van Helvoirt heeft vele producenten die met liefde en plezier fruit kweken, groenten verbouwen en hun dieren verzorgen. We laten ons inspireren door adviezen en ideeën van buitenaf. Het (creatief) verwerken van dat alles houden we letterlijk graag in eigen hand. Dat ambacht dat proef je!

In de gekoelde vitrine liggen ook overheerlijke bonbons. Die komen van Albèrt. Bonbons maken is een vak apart; dat laten we graag aan de chocolatiers uit Udenhout over.

Ook op het terras..

Geniet ook van onze producten als u onderweg bent of een dagje uit hebt. Wij leveren onze broodwaren en gebak aan diverse horeca-gelegenheden.

Voor elke gelegenheid ..

Bij een bijzondere gelegenheid hoort gebak! Soms groot, soms klein, maar altijd een taart die eerst op de foto moet. Foto van de jubilaris of de feesteling? Logo van de zaak of een bijzonder foto… de computer helpt ons een handje om er een onvergetelijke happening van te maken. Heb je andere wensen? Wij denken graag met u mee!

Menu